قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در سال تحصیلی آینده اعلام شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت‌نام گواهینامه رانندگی با کارت آمایش برای مهاجرین افغانستانی در مشهد آغاز شد نمایندگان جامعه شیعه افغانستان خواهان رسیدگی جدی طالبان به مطالبات خود شدند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: سنجش سلامت ۳۴ هزار دانش آموز اتباع انجام شده است نگاهی به رشد تجارت ایران و افغانستان پس از حضور طالبان، در گفت‌وگو با محمود سیادت قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) همه چیز درباره صدور گواهینامه برای دارندگان کارت آمایش در خراسان رضوی اعلام آمادگی سفیر استرالیا در تهران برای اسکان مجدد بخشی از پناهندگان افغانستانی ساکن ایران قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاسپورت افغانستان باز هم کم اعتبارترین پاسپورت جهان

  • کد خبر: ۱۵۳۲۹۱
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۷
پاسپورت افغانستان باز هم کم اعتبارترین پاسپورت جهان
بر اساس یک گزارش تازه پاسپورت افغانستان بار دیگر کم‌اعتبارترین و پاسپورت امارات متحدهٔ عرب بااعتبارترین پاسپورت جهان شناخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «شاخص نومد کپیتالست» که همه ساله فهرست اعتبار پاسپورت کشورهای جهان را رده‌بندی می‌کند، در گزارش تازهٔ خود اعلام کرد پاسپورت امارات از ردهٔ ۳۲ در سال گذشته به ردهٔ اول جهش کرده است.

گزارش شاخص نومد کپیتالست دلیل جهش پاسپورت امارات را امتیازات سفر بدون ویزه به اکثر نقاط جهان (در مجموع به ۱۸۱ کشور و قلمرو) و حضور روزافزون این کشور در صحنهٔ جهانی عنوان کرده است.

پس از امارات، پاسپورت‌های لوگزامبورگ و سوئیس به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفته اند.

برخلاف سایر رده‌بندی‌ها که صرفاً بر امتیازات سفر بدون ویزه تمرکز می‌کنند، «شاخص نومد کپیتالست» پنج عامل – سفر بدون ویزه، مالیات شهروندی، پرستیژ جهانی کشور، توانایی داشتن یا تمایل به اعطای تابعیت دوگانه و آزادی شخصی – را ارزیابی می‌کند.

یووانا ووجونوویک، مدیر عملیاتی و فروشات شاخص نومد کپیتالست پاسپورت امارات متحدهٔ عرب را «برنده دهه» نامید.

او گفت که امارات در دهه گذشته ۱۰۶ کشور جدید را به فهرست کشورهای که شهروندان امارات برای رفتن به آنجا به ویزه ضرورت ندارند، اضافه کرده است.

براساس این فهرست، دارندگان پاسپورت امارات می‌توانند به ۱۸۱ کشور و قلمرو جهان بدون ویزه سفر کنند، در حالی که دارندگان پاسپورت افغانستان، اجازه سفر بدون ویزه به ۳۹ کشور و قلمرو را دارند.

براساس رده‌بندی امسال پس از افغانستان، پاسپورت‌ کشورهای یمن، عراق و پاکستان کم اعتبارترین پاسپورت‌ها در جهان اند.

منبع: yjC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->